Carpaccio van dikke lende

4
0 - 30 minuten
kalfs dikke lende
*
vers bereid
Culinaire Saissonier

Bereidingswijze

Snijd dunne plakken van de dikke lende en leg strak in het midden van het bord. Meng de olijfolie met balsamico, kruid er het vlees mee en bestrooi rijkelijk met gekneusde peper.

Leg er een uiterst dun plakje rammenas met een pastaplakje op en werk af met de rucola.

Ingrediënten:

  • 200 g kalfs dikke lende
  • olijfolie uit Sicilië
  • aceto balsamico
  • 4 plakjes rammenas
  • 4 plakjes pasta van gember en ui
  • gekneusde peper
  • fijne rucola

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.