Tartaar met aromaten en broodkruim

4
0 - 30 minuten
kalfsbovenbil
***
vers bereid
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Versnijd het vlees gelijkmatig met het mes zonder het vlees te kneuzen, breng op smaak met de Mostaard, olie, sjalot, peper en zout en vul in een ronde vorm.

Bestrooi de tartaar met het broodkruim en de aromaten.

Ingrediënten

  • 400 gram, zonder deksel gevliesd kalfsbovenbil
  • Wostyn Mostaard
  • koolzaadolie
  • rauwe gesnipperde sjalot
  • peper
  • zout
  • gerookt geroosterd broodkruim
  • gedroogde aromaten naargelang het seizoen met basispickles en ui met specerijen

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.