Brand of the VanDrie Group
Kleur de kalfsschenkel aan alle kanten in wat olijfolie en laat afkoelen. Zet onder vacuüm met de gesneden groenten, kruiden, boter, 2 eetlepels whisky en 3 eetlepels jus de veau en laat 12 uur garen op 70°C. Gaar de artisjokken in een blanc (water, bloem, citroensap, zout) en snijd in blokjes.
Meng de eieren met het zetmeel, de room, de kwark en de kaas en breng op smaak met zout, peper en piment. Leg de artisjokblokjes in siliconenvormen, vul op met het mengsel en gaar tussen 10 à 12 minuten op 170°C. Snijd de schenkel in mooie plakjes. Reduceer het kooknat en breng op smaak met jus de veau en whisky.
Plaats de taart in het midden van het bord, leg er het vlees en het merg boven op, sauceer en garneer met de bloemen en scheuten.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film