Op de BBQ: Kalfshaas cannelloni, oude kaas en basilicum

4
0 - 30 minuten
kalfshaas
*
BBQ-en
BBQ tapas

Bereidingswijze

Snijd de haas in de lengterichting in fijne plakjes. Bestrooi met gesnipperde basilicum en fijngesneden knoflook en overgiet met olijfolie. Kruid af. Laat het vlees een tweetal uur marineren. Dep het vlees droog en leg enkele plakjes overlappend op elkaar.

Snijd de kaas in stukken van 2 bij 2 bij 10 cm en leg ze samen met wat basilicumblaadjes dwars op de vleeslapjes. Rol het vlees op en sluit de uiteinden af met aluminiumfolie. Gril het vlees kort op een matig vuur. Snijd de cannelloni in stukken van ca. 4 cm.

Tip: Lekker met rucola, zongedroogde tomaat en risone (Griekse pasta).

Ingrediënten

  • 400 gram, zonder ketting en gevliesd kalfshaas
  • verse basilicum
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 deciliter olijfolie
  • peper en zout
  • 100 gram oude kaas

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.