Brand of the VanDrie Group
Maak een glad deeg van de bloem, eieren, zout en water. Sla met een kooklepel net zolang op het deeg tot het begint te glanzen. Dek het deeg af met een theedoek en laat ongeveer 15 minuten rusten.
Verwarm de oven voor op 175°C en verwarm de reepjes stroganoff met saus circa 20 minuten op het middelste rooster.
Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Druk het spätzledeeg dun uit op een natte snijplank en snij het portie voor portie dun in het kokende water. U kunt het deeg ook door een spätzlepers in het kokende water persen. Giet de gekookte spätzle af en kiep in een voorverwarmde schotel met boter. Roer goed door zodat de spätzle niet aan elkaar kleven. Verdeel de reepjes stroganoff en saus op voorverwarmde borden. Leg de spätzle ernaast en bestrooi met de fijn gehakte peterselie en serveer.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film