Lever, gerookte appel, courgette en doperwten

4
0 - 30 minuten
kalfslever
**
BBQ-en
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Was en schil de appelen, kook tot een compôte en rook met hooi. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en gril op de barbecue.

Snijd de uien doormidden en gaar eveneens op de barbecue. Kook de dubbelgedopte erwten in water met boter. Gril de lever op de barbecue en laat rusten.

Ingrediënten

  • 4 plakjes van 150 g kalfslever
  • 2 gala appelen
  • 10 g hooi
  • 4 kleine courgettes
  • 4 zachte uien met Trébons
  • 300 g verse doperwten
  • zonnebloemolie
  • fleur de sel
  • peper uit de molen
  • jus de veau

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.