Ossobuco

4
0 - 30 minuten
kalfs ossobuco (sous-vide gegaard)
*
bakken

Bereidingswijze

Verwarm de ossobuco volgens de beschrijving* op de verpakking. Kook de papardelle beetgaar in water met zout, giet af en houd warm. Fruit het sjalotje aan in olijfolie, voeg de tomaat, kappertjes en rode wijn toe. Kook even door. Haal de ossobuco uit de verpakking, doe het vleesvocht bij de tomatensaus. Verdeel de papardelle over de borden. Leg hier de ossobuco op en lepel de saus over het vlees en de pasta. Serveer met een stuk Parmezaanse kaas.

Serveertip: Ook lekker met Gremolata of een groentenpasta.

*Ossobuco van Peter’s Farm is sous-vide bereid. Leg de ossobuco in een voorverwarmde pan met boter. Verwarm deze zo’n vier tot zeven minuten op middelhoog vuur. Vergeet niet om het regelmatig te keren. Bereid je ossobuco liever in de magnetron? Prik een aantal gaatjes in het folie en plaats het geheel op een bord in de magnetron. Verwarm het product twee tot vier minuten op 630 watt.

Sous-vide is een bereidingstechniek waarbij voedsel eerst vacuüm wordt verpakt. Vervolgens wordt het in water gegaard op een gecontroleerde temperatuur. De voordelen? Smaak, sappen, vitaminen en mineralen blijven optimaal behouden..

Ingrediënten

  • 4 stuks plakken kalfs ossobuco (sous-vide gegaard)
  • 250 gr papardelle vers
  • Zout
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 4 tomaten ontveld en in blokjes gesneden
  • 1 eetl kappertjes
  • Scheutje rode wijn
  • Olijfolie
  • Parmezaanse kaas (stukje)

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.