Kalfszwezerik, tuinboon, sinaasappel

4
30 - 60 minuten
kalfszwezerik (hart)
***
bakken
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Laat het zoethout, de room en de warme melk 20 minuten infuseren en reserveer. Blancheer de tuinbonen en pers de sinaasappels.

Bak de geblancheerde zwezerikmedaillons aan alle zijden krokant en glaceer met het sinaasappelsap. Dresseer de zwezerik en de tuinbonen, nappeer de zwezerik met de glaçage en schenk er de geëmulgeerde zoethoutroom bij.

Ingrediënten

  • 600 g, geblancheerde kalfszwezerik (hart)
  • 200 g tuinbonen
  • 2 bio sinaasappels
  • 1 stokje zoethout
  • 1 dl melk
  • 1 dl room
  • zonnebloemolie

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.