Lever, bramenpuree, spinazie

4
30 - 60 minuten
kalfslever
*
bakken
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Maak de lever schoon en snijd in dikke plakken. Neem 4/5 deel van de bramen, gaar in de wijn en de suiker, laat reduceren en blender tot een puree.

Bak de lever 3 minuten aan elke kant in een hete pan en blus af met sherry. Laat de spinazie slinken in wat boter. Dresseer de lever, bramenpuree en spinazie harmonieus op het bord.

Ingrediënten

  • 800 g kalfslever
  • 200 g bramen
  • 1 dl rode wijn
  • 15 g rietsuiker
  • 700 g spinazie
  • boter
  • sherry

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.