Tartaar, kokkels, zeekraal

4
30 - 60 minuten
kalfshaas
***
vers bereid
Culinaire Saisonnier

Bereidingswijze

Snijd het vlees in fijne brunoise en reserveer koel. Zet de kokkels aan met de sjalot en de wijn totdat ze openen, reserveer en passeer de jus door een zeef. Maak van de eidooier, de kokkeljus de geraspte gember, de sojasaus en de olie een mayonaise.

Breng het vlees op smaak met peper en zout en plaats een quenelle op het bord. Voltooi met de overige garnituren en de kokkels en zet er enkele puntjes mayonaise bij.

Ingrediënten

  • 300 gram, zonder ketting en gevliesd kalfshaas
  • 1 sjalot
  • 5 cl witte wijn
  • 30 g gember
  • 15 cl zonnebloemolie
  • 1 eidooier
  • 3 cl sojasaus
  • 400 g kokkels
  • 100 g zeekraal
  • zout
  • peper
  • kappertjes

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen