Winnaars Peter’s Farm Kalfsvleeswedstrijd My market bezoeken Nederland

15-10-2018

Van 10 t/m 12 oktober bezochten de 5 winnaars van de Peter’s Farm Kalfsvleeswedstrijd van My market ons land. Het Griekse gezelschap bestond naast de 5 filiaalslagers ook uit directie en management van de supermarkt My market. Dirk Baars (Int. Accountmanager ESA/Peter’s Farm), Maurice Aalbers (Marketing & Communicatie Manager) en Kostas Stamatelos (Euro Food Quality) begeleidden het bezoek. Inmiddels is Peter’s Farm Kalfsvlees in meer dan 160 winkels van My market verkrijgbaar. Klik hier om de officiële Peter’s Farm pagina op de My market website te bekijken.

Tijdens het meerdaagse bezoek werd de eerste dag o.a. Amsterdam vanuit een rondvaartboot bekeken. Uiteraard kwam de Peter’s Farm keten uitgebreid aan bod. Na het tonen van de VanDrie Group en Peter’s Farm film gaf Dirk Baars toelichting op het diervriendelijke Peter’s Farm systeem. Daarna werd de kalverslachterij ESA, veevoederbedrijf Navobi en de Peter’s Farm kalverhouderij van de familie Gerritsen in Emst bezocht. De nummer 1 van de wedstrijd ontving uit handen van Dirk Baars de officiële prijsbeker en een luxe braadpan van Pentole Agnelli. Korstiaan Mulderij (Directeur ESA/Peter’s Farm) reikt het officiële Peter’s Farm schildje uit aan de heer Archolekas. Op de laatste dag werden enkele supermarkten en groothandels bezocht. Als afsluiting stond een uniek stukje Nederlandse geschiedenis op het programma: De Zaanse Schans.


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen