Winnaars kalfsvleeswedstrijd My market bezoeken Nederland

15-11-2019

Van 13 t/m 15 november bezochten de 8 winnaars van de Peter’s Farm Kalfsvleeswedstrijd van My market ons land. Het Griekse gezelschap bestond naast filiaalslagers uit directie en management van de supermarkt My market. Dirk Baars (Int. Accountmanager ESA/Peter’s Farm), en onze Griekse agent Kostas Stamatelos (Euro Food Quality) begeleidden het bezoek. Inmiddels is Peter’s Farm Kalfsvlees in bijna alle 224 winkels van My market in Griekenland verkrijgbaar. 

Tijdens het meerdaagse bezoek werd de eerste dag o.a. Amsterdam vanuit een rondvaartboot bekeken. Uiteraard kwam de Peter’s Farm keten uitgebreid aan bod. Na het tonen van de officiële film gaf Dirk Baars toelichting op het diervriendelijke Peter’s Farm systeem. Daarna werd de productielocatie, veevoederbedrijf Navobi en de Peter’s Farm kalverhouderij van de familie Jansen in Otterlo bezocht. De nummers 1 t/m 3 van de wedstrijd ontvingen uit handen van Dirk Baars een officiële prijsbeker. Op de laatste dag werden enkele supermarkten en groothandels bezocht. Als afsluiting stond een uniek stukje Nederlandse geschiedenis op het programma: De Zaanse Schans. 

Peter’s Farm heeft als enige vleesleverancier ook een eigen pagina (brand page) op My market website). Klik hier om naar de pagina te gaan. Tevens zijn sinds kort zes skinpack producten online via de My market E-shop te bestellen in heel Griekenland. Klik hier om naar de E-shop te gaan.
 


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen