Presentator Jamie Tenité gaat weer de boer op!

07-09-2022

Peter’s Farm Derks in 3e aflevering op 24 september 2022

In het tweede seizoen van het RTL4-programma Wie de boer niet kent reist presentator Jamie Trenité kriskras door heel Nederland om dingen te ontdekken die hij – en jij waarschijnlijk ook - nog niet wist over het boerenbedrijf. Hoe zorg je dat een koe zich kiplekker voelt en waarom draagt een geit een stappenteller?  Wat heeft melk met eierschalen te maken en hoe weet je dat een varken toe is aan een date?

In Wie de boer niet kent krijgen we een uniek inkijkje in het boerenleven anno 2022. Uit cijfers blijkt dat onze kennis op dat punt wel een opfriscursus kan gebruiken, waar niet alleen Jamie voor tekent, maar ook een aantal bekende Nederlanders. Zij hullen zich een dag in overall en laarzen, steken de handen uit de mouwen en komen alles te weten over dierenwelzijn, duurzaamheid en het boerenleven van nu. Naast Jamie zijn dat o.a. Kim-Lian van der Meij, Steven Brunswijk, Roy Donders en Gianni Romme.

Wie de boer niet kent is vanaf zaterdag 10 september acht weken lang te zien bij RTL 4 om 17:00 uur. De herhaling van de uitzending is op de zondag erna om 13:30 uur. Klik hier voor de promo van Wie de boer niet kent.

In aflevering 3 bezoekt radio- en televisiepresentatrice Evelien de Bruijn de Peter’s Farm kalverhouderij van de familie Derks in het Brabantse Sambeek. Evelien gaat samen met Thieu Derks in de stal de kalveren controleren en skippyballen schoonmaken. En bij de boerenwinkel het terras klaarzetten en de gasten heerlijke Brabantse worstenbroodjes met Peter's Farm Kalfsgehakt serveren.

Klik hier voor de leader van het programma. Klik hier om naar de website van Wie de boer niet kent te gaan.

Wie de boer niet kent is te zien bij RTL4 en on demand op Videoland. Hieronder het uitzendschema.

 

Zaterdag
17.00 - 17.30 uur   

Zondag
13.30 - 14.00 uur

Aflevering 1       10 september 11 september
Aflevering 2 17 september 18 september
Aflevering 3 24 september 25 september
Aflevering 4 1 oktober 2 oktober
Aflevering 5 8 oktober 9 oktober
Aflevering 6 15 oktober 16 oktober
Aflevering 7 22 oktober 23 oktober
Aflevering 8 29 oktober 30 oktober

 

Foto's Wie de boer niet kent ©ICP


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.