Kick-off event Nationale BBQ weken

17-04-2018

Vrijdag 13 april vond het Kick-off event voor de Nationale BBQ Weken plaats in Haarlem. Peter’s Farm was aanwezig met een stand. Onze chef-kok bereidde heerlijke Kalfsstaartstuk en Kalfsribeye op de Kamado grill. Chef Sidney Schutte (Librije’s Zusje) verraste met Peter’s Farm Kalfsniertjes & Frenched Rack. Grillmaster Ralph de Kok (bekend van het RTL4 programma “Ik BBQ voor jou” bereidde Peter’s Farm Kalfsachtermuis in combinatie met buikspek. En chef Ronald Kunis (Qunis) verraste de bezoekers met Peter’s Farm Kalfszwezerik aan het spit met gegrilde rode paprika & bloemkool.

De Stichting Nationale BBQ Weken reikte de nationale BBQ Awards uit. In de categorieën beste BBQ-er M/V, beste BBQ-blogger en beste BBQ-boek werd gestreden om de eerste plaats. Doe mee met de nationale BBQ Weken! Van 14 april t/m 31 mei worden de nationale BBQ weken georganiseerd door Stichting Nationale BBQ weken. Bezoekers maken kennis met de kwalitatieve ‘Outdoor Way of Living’. Tijdens de nationale BBQ weken wordt er onder ander gewerkt met Peter’s Farm Kalfsstaartstuk.

Klik hier voor meer informatie. 


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen