Bezoek de Peter’s Farm kalverhouderij van de familie Derks in Sambeek

08-05-2018

Met veel plezier geeft de familie Derks uit Sambeek wij op zaterdag 23 juni, de langste dag van het jaar, rondleidingen door hun stallen. De Peter’s Farm kalveren leven in kuddes bij elkaar. De kalveren kunnen zelf bepalen wanneer en hoeveel ze willen eten en of ze willen herkauwen, lopen, staan, spelen, liggen of slapen. In de stallen hangen voor de kalveren skippyballen om mee te spelen en borstels om lekker langs te schuren. Je bent van harte welkom tussen 10:30 - 15:30 uur. Familie Derks
Oude Waranda 2
Sambeek
A taste of Smoke op het Pontveer van Sambeek
Tijdens de Nacht van een Goei Leven krijgt u ook de unieke kans om op één van de drie pontveren van het Land van Cuijk te dineren. De pontveren worden door lokale ondernemers speciaal voor deze Nacht omgebouwd tot een pop-up restaurant. Eten onder de sterren op een pontveer in Maas. Dit gaat u niet snel nog een keer meemaken! Op het pontveer in Sambeek brengt A Taste of Smoke u de heerlijke en eerlijke vleesgerechten van Peter’s Farm en nog andere lekkere streekproducten. Klik hier voor meer informatie.


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen