Albers - Excellence from farm to table 2019

07-10-2019

Of het nu een uitstekend stuk vlees is of een mooi gerecht: Uitmuntendheid (Excellence) brengt spannende verhalen. Op 7 oktober 2019 kwam de internationale top van professionals uit de gastronomische vleesindustrie, gastronomie en hotellerie samen op Excellence from farm to table 2019 in het Duitse Keulen’s Designpost.

Excellence from farm to table vind sinds 2009 om de twee jaar plaats en wordt op initiatief van Peter’s Farm klant Albers georganiseerd. Internationale topproducenten en experts vertellen over hun filosofie en geven waardevolle inzichten over hun producten. Peter’s Farm was aanwezig met een informatiestandje. Vier topkoks (o.a. 2-sterrenkok Onno Kokmeijer -Restaurant Ciel Bleu uit Amsterdam) bereidden vleesspecialiteiten live op het podium. Tevens werden de aanwezige gasten verrast met o.a. een Peter’s Farm Kalfsvleesproeverij.

Meer info: www.albersfood.de
 


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen