Voedingswaarden Kalfsvlees

Energie en macronutriënten (per 100 g voedingsmiddel)

NEVO-code Voedingsmiddel Energie (kJ) Energie (kcal) Eiwit totaal (g) Koolhydraten totaal (g) Vet totaal (g) Voedingsvezel totaal (g) Alcohol totaal (g) Water (g) Organische zuren totaal (g)
105 Kalfshersenen rauw 449 108 9.0 0.0 8.0 0.0 0,0 81.0 --
1436 Kalfsentrecote rauw 629 150 21.4 0.0 7.2 0.0 0.0 70.6 --
1437 Kalfsvink rauw 644 154 20.7 0.0 7.9 0.0 0.0 70.0 --
1438 Kalfsfricandeau rauw 470 111 22.0 0.0 2.6 0.0 0.0 74.0 --
1439 Kalfslever rauw 455 108 17.7 2.0 3.3 0.0 0.0 76.0 --
1440 Kalfsschenkel rauw 470 112 21.3 0.0 2.9 0.0 0.0 74.5 --
1441 Kalfstong rauw 702 168 17.6 0.0 10.9 0.0 0.0 70.5 --
1442 Kalfszwezerik rauw 376 89 18.4 0.0 1.7 0.0 0.0 79.0 --
1570 Kalfsentrecote bereid 699 166 27.5 0.0 6.3 0.0 0.0 64.5 --
1571 Kalfsvink bereid 782 186 30.0 0.3 7.2 0.0 0.0 61.4 --
1572 Kalfsfricandeau bereid 511 121 25.2 0.0 2.2 0.0 0.0 70.5 --
1573 Kalfslever bereid 722 172 27.9 2.0 5.8 0.1 0.0 64.9 --
1574 Kalfsschenkel bereid 590 140 27.5 0.0 3.3 0.2 0.0 68.0 --
1673 Kalfsvlees <5 g vet gem rauw 439 104 22.1 0.0 1.7 0.0 0.0 75.7 --
1674 Kalfsvlees >5 g vet gem rauw 698 167 20.5 0.1 9.4 0.1 0.0 69.0 --
2910 Kalfsvleesreepjes bereid 775 185 27.1 0.0 8.5 0.2 0.0 63.2 0.0
2911 Kalfssukadelappen bereid 664 158 27.0 0.0 5.5 0.1 0.0 66.5 0.0
2912 Kalfsbraadworst bereid 988 237 22.9 0.4 16.0 0.0 0.0 59.3 0.0
2913 Kalfsriblappen bereid 825 197 27.0 0.0 9.9 0.0 0.0 62.1 0.0
2914 Kalfslappen mager bereid 599 142 28.4 0.0 3.1 0.1 0.0 67.4 0.0
2915 Kalfsoester bereid 604 143 28.8 0.0 3.1 0.1 0.0 67.1 0.0
3016 Kalfsschnitzel ongepaneerd rauw 439 104 22.4 0.0 1.6 0.0 0.0 75.7 --
3017 Kalfsgehakt rauw 889 214 19.0 0.3 15.1 0.3 0.0 65.3 --
3018 Kalfsoester rauw 458 108 22.8 0.0 1.9 0.0 0.0 74.3 --
3019 Kalfslappen mager rauw 439 104 21.8 0.0 1.9 0.0 0.0 75.8 --
3020 Kalfsriblappen rauw 698 167 20.6 0.0 9.4 0.0 0.0 69.7 --
3021 Kalfsbraadworst rauw 901 217 17.2 5.0 16.1 5.0 0.0 63.9 --
3022 Kalfssukadelappen rauw 492 117 17.7 0.0 5.1 0.0 0.0 73.5 --
3023 Kalfsvleesreepjes rauw 415 98 22.0 0.0 1.1 0.0 0.0 75.6 --
3029 Kalfsgehakt rul gebakken 1191 286 27.1 0.2 19.6 0.1 0.0 51.9 0.0
3039 Kalfsschnitzel ongepaneerd bereid 608 144 29.3 0.0 2.9 0.1 0.0 66.6 0.0

Bron: NEVO online, versie 2016/5.0. RIVM, Bilthoven.

NEVO-online

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen