Veiligheidsinstructies (Safe Handling Instructions)

Veilige stappen in voedselverwerking, koken en bewaren zijn essentieel om door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen. Je kunt geen schadelijke bacteriën die ziekte kunnen veroorzaken zien, ruiken of proeven.

Volg bij elke stap van het bereiden van voedsel de vier voedselveiligheids- stappen. Peter’s Farm vermeld deze veiligheidsinstructies op al haar vrachtbrieven (CMR’s) en vleesdozen.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Onze producten

Korte lende steak ready

Kalfsworst Mister Kitchen

Kalfsentrecote

Kalfsburger The Frozen Butcher

Rib-eye

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen