Neem een kijkje op een Peter's Farm

Wil je zelf het Peter's Farm gevoel ervaren? Bezoek dan eens een open dag en zie met eigen ogen dat de kalveren met respect en goede zorg worden omringd.

Elk jaar organiseert Peter’s Farm een aantal open dagen. Op elke open dag ben je van harte welkom. Kijk in onderstaande lijst welke datum of regio je goed uit komt. Koffie en iets lekkers staan klaar.


Open dagen 2018

Het hele jaar door in 2018

Bezoek de familie Derks in het Brabantse Sambeek (op afspraak het hele jaar door te bezoeken).

 

 

De Nacht van een Goei Leven - Open dag familie Derks

Op zaterdag 23 juni, de langste dag van het jaar, gaf de familie Derks uit Sambeek aan belangstellenden een rondleiding door hun stallen. In het Land van Cuijk werden heel veel event georganiseerd tijdens “de Nacht van een Goei Leven”. Klik hier voor de foto’s van de open dag.


Fotoreportage AH Buitendag (2 april 2018)

Tweede Paasdag deed Peter’s Farm familie Keizer Foks uit Emst mee aan de landelijke AH Buitendag. In totaal bezochten zo’n 600 mensen maandagmiddag 2 april de Peter’s Farm kalverhouderij. Met veel plezier werden rondleidingen door de stallen gegeven. Bezoekers werden geïnformeerd over Peter’s Farm, genoten van een heerlijk Peter’s Farm Kalfsgehaktballetje en een kopje koffie met een paasstol.

Klik hier voor het hele verslag en de foto's. 

 

Fotoreportage Dutch Agri Food Week 2017

In heel Nederland stond voedsel en gezondheid centraal tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week die van 9 tot en met 19 oktober 2017 plaatsvond. Van boer tot voedselproducent, van kok tot wetenschapper, van supermarkt tot overheid; tijdens Dutch Agri Food Week lieten zij zien hoe ze werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten van grond tot mond nodig is om dat voor elkaar te krijgen.

Klik hier voor het fotoverslag van de Peter's Farm open dag die zaterdag 14 oktober 2017 plaatsvond bij de Peter’s Farm van de familie Derks uit Sambeek. 

 

Drukte tijdens AH Buitendag (17 april 2017)

Klik hier voor de foto's.

Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Impressie vorige open dagen

Benieuwd naar impressies van de open dagen die tot nu toe zijn georganiseerd? Hieronder vind je een overzicht.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen