Brand of the VanDrie Group
Bereiding kalfswang met marinade: Breng de wang op smaak met zout en peper. Bak het vervolgens goed bruin in de kalfsjus. Laat het drie uur afkoelen in de fond en zet het daarna koud. Positioneer naar wens. Leg het geheel in de oven. Karamaliseer het met soja marinade.
Bereiding zwezerik: Spoel de zwezerik goed af en laat het afkoken in water met bouquet. Laat het aan de kook komen en vervolgens afkoelen in de fond. Portioneer naar wens. Wentel het door de bloem en bak het krokant. Bestrooi het geheel met smood en spice.
Bereiding kerrie gember uitje: Snij de sjalotjes fijn en breng ze op smaak met peper en zout. Draai het door de gember en voeg de rest van de smaakingrediënten toe. Bereiding garnituur met witlof en courgette: Was de spinazie goed. Snij de sjalotjes in kleine stukjes en breng deze op smaak met olijfolie, peper en zout. Kook de courgette af in een gewenste hoeveelheid in ruim water. Warm het à la minute op in olijfolie of boter. Gaar de witlof, bij voorkeur in vacuüm, met boter, citroen emulsie en zeezout. Zorg anders dat er zo weinig mogelijk vocht bijkomt. Vervolgens à la minute aanbakken en karameliseren met rietsuiker.
Bereiding saus: Breng de kalfsjus op smaak met de sojareductie.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film