Brand of the VanDrie Group
Dep de koteletten droog. Bestrooi ze met peper, zout en paprikapoeder. Verhit de boter en bak hierin de koteletten in 15 minuten rondom bruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm.
Verwarm de oven op 150°C. Snijd een kapje van de tomaten (deze gebruikt u niet meer) en hol ze uit. Druppel er wat olijfolie in. Zet ze ca. 5 minuten in het midden van de oven in een ovenvaste schaal. Voeg de port, de witte wijn, en het citroensap bij het braadvocht van de koteletten en laat de saus iets inkoken. Vul de tomaten elk met een ei en een el. ricotta. Bak de tomaten nog ca. 5 minuten in de oven totdat de kaas goed gesmolten is.
Serveer de koteletten met de saus. Presenteer de gevulde tomaten erbij en bestrooi het gerecht met peterselie.
Tips:
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film