Brand of the VanDrie Group
Snijd de fricandeau in smalle reepjes. Pel de sjalotjes of de ui en snipper deze. Borstel de paddenstoelen en verdeel ze in reepjes of plakjes. Meng de boter met de bloem. Verhit de olie. Bak hierin de reepjes fricandeau in ca. 5 minuten rondom goudbruin. Schep ze uit de pan, laat ze iets uitlekken en houd ze warm.
Fruit de ui in de olie en bak de paddenstoelen even mee. Roer de wijn en de zure room erdoor en meng het boterbloemmengsel onder goed roeren door de saus. Verwarm het mengsel totdat de saus gebonden is. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de zalmsnippers iets kleiner. Schep ze met de reepjes fricandeau en de kappertjes door de saus en warm alles goed door. Serveer het gerecht in diepe borden met een takje dille.
Tips:
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film