Brand of the VanDrie Group
Neem de entrecotes een half uur voor bereiding uit de koelkast zodat ze op temperatuur kunnen komen. Verwarm een deel van de boter en olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Eventueel naar behoefte de entrecotes voor het bakken bestrooien met peper. Niet zouten! Zout onttrekt vocht uit het vlees. Indien u wel wilt zouten, doe dit dan na bereiding. Bak de entrecotes op middelmatig vuur rondom bruin en rosé van binnen in ongeveer 6-8 minuten (afhankelijk van de dikte).
Haal de entrecotes uit de pan en houd ze warm. Voeg de champignons en de zilveruitjes toe en roerbak deze. Afblussen met kalfsfond en binden met koksroom. Naar smaak peper en zout toevoegen. Leg de entrecotes op vier voorverwarmde borden en verdeel het mengsel met champignons en zilveruitjes over de borden.
Lekker met gekookte krieltjes en een salade.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film