Brand of the VanDrie Group
Laat de kalfssteaks op kamertemperatuur komen.
Halveer de eieren en haal de dooiers er uit, druk het eiwit en dooier apart door een bolzeef met een lepel en meng voorzichtig met de kappertjes, bieslook en olijfolie en breng op smaak.
Kook de asperges en bak kort aan in een koekenpan met de sjalotjes in wat boter, breng op smaak met peper en zout.
Bak de steaks om en om op middelhoog vuur in wat olie en boter lekker bruin en rosé, ca 8 min, en laat 10 minuten rusten in aluminiumfolie.
Verwarm de krieltjes in wat boter en breng op smaak met peper en zout en de peterselie.
Serveer het gerecht met Choronsaus: Hollandaise saus (zelf gemaakt of uit een zakje) op smaak gebracht met wat tomatenketchup en wat citroensap.
Eet smakelijk!
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film