Brand of the VanDrie Group
Snijd plakjes van de lende en marineer met salsa rojo.
Bak daarna hard aan en serveer in een tortilla met de overige componenten.
Salsa Rojo:
Blender alle ingrediënten glad en laat alles gedurende 30 minuten goed infuseren.
Salsa Brava:
Snijd dunne schijfjes van de geschilde uien
en snijd dunne plakjes van de pepertjes. Meng alle ingrediënten en laat 30 minuten infuseren.
Spicy ketchup:
Stoof de gember en specerijen aan in wat olie, voeg de uien, knoflook, paprika, rode pepers en bleekselderij toe en stoof even mee.
Voeg de suiker toe en laat even carameliseren. Voeg daarna de azijn, tomaten, zout en verse kruiden toe en laat afgedekt een paar uurtjes stoven. Blender de massa glad.
Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?
Bekijk hierboven onze film