Laat het kalfsvlees ongeveer 1 uur op kamertemperatuur komen
Pak een braadpan
Door een vleestang te gebruiken kun je het vlees niet lek prikken
Zet het vuur hoog
Zet de pan op het vuur en laat de pan heet worden
Draai het vuur middel laag
Doe de boter in de pan
Laat de boter uitbruisen
Leg het kalfsvlees in de pan
Kalfsvlees ongeveer 5 minuten aanbraden
Voeg de groenten en kruiden toe in de pan
Blus af met bier en/of wijn en bouillon tot de groenten en het kalfsvlees net onder staan
Zet op laag vuur met de deksel op de pan
Roer het kalfsvlees en de groenten tijdens het stoven 3 a 4 keer door
Bindt na circa 1 uur stoven af en breng op smaak met kruiden en/of specerijen.
Geniet van het kalfsvlees, eet smakelijk!
Stappen kalfsvlees stoven
Steek het vuur aan.
Zet het vuur hoog.
Zet de pan op het vuur en laat de pan heet worden.
Draai het vuur middel laag.
Doe de boter in de pan.
Verdeel de boter in de pan en laat uitbruisen.
Leg het kalfsvlees in de pan.
Kalfsvlees ongeveer 5 minuten aanbraden.
Voeg de groenten en kruiden toe in de pan
Voeg nog meer groenten toe.
Blus af met wijn en bier.
Voeg de bouillon toe.
Zet op laag vuur met de deksel op de pan.
Roer het kalfsvlees en de groenten tijdens het stoven 3 a 4 keer door
Resultaat naar 1 uur stoven.
Bindt na circa 1 uur stoven af.
Geniet van het kalfsvlees, eet smakelijk!
Recepten
Beter Leven
Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.