Kalfsvlees bakken

Stappen

  1. Kalfsvlees uit de koelkast halen
  2. Laat het kalfsvlees circa 30 minuten op kamertemperatuur komen
  3. Pak een bakpan
  4. Door een vleestang te gebruiken kun je het vlees niet lek prikken
  5. Zet het vuur hoog
  6. Zet de pan op het vuur en laat de pan heet worden
  7. Draai het vuur middel laag 
  8. Doe de boter in de pan
  9. Laat de boter uitbruisen
  10. Leg het kalfsvlees (kalfshaas) in de pan
  11. Bak het kalfsvlees in 2 a 3 minuten per kant tot medium garing
  12. Dan kun je het kalfsvlees uit de pan halen
  13. Laat het kalfsvlees 5 minuten rusten onder aluminiumfolie
  14. Geniet van het kalfsvlees, eet smakelijk!

Stappen kalfsvlees bakken

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.