Double trouble kalfsburger

1
0 - 30 minuten
kalfsburger, kalfsbrisket burned ends
*
grillen
Culinaire Saissonier

Bereidingswijze

Draai kalfsgehakt van de vette delen zoals de onderrib of de schouder. Kruid naar smaak en modelleer tot een mooie burger. Gril ze mooi medium-rare.

Gril het briochebroodje kort. Snijd kleine blokjes van de kalfsbrisket en marineer met de BBQ-sauce. Gaar deze blokjes in de oven knapperig aan de buitenkant en van binnen mooi zacht en sappig.

Beleg een briochebol eerst met wat BBQ-sauce en dresseer er vervolgens alle componenten op met als laatste de warme burned ends van de kalfsbrisket.

Ingrediënten:

  • 1 stuk kalfsburger
  • kalfsbrisket burned ends
  • briochebroodje
  • BBQ-sauce
  • Little gemsla
  • zoetzure wortel
  • augurk

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen