The Roast Room Beste Vlees Restaurant van Nederland 2018

30-01-2018
The Roast Room in Amsterdam is, voor de tweede keer in drie jaar tijd, verkozen tot ‘Beste Vlees Restaurant van Nederland’. De overige genomineerden voor de prijs waren; De Librije*** in Zwolle, C.E.O. baas van het vlees in Rotterdam, Rijsel Rotisserie in Amsterdam en Kaatje bij de Sluis* in Blokzijl. 
De nationale Restaurant Awards zijn verkiezingen binnen de Nederlandse gastronomie. De genomineerden en uiteindelijke winnaars worden bepaald door de meest kritische en best denkbare jury van Nederland, de chefs. De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland zijn in de gelegenheid gesteld om hun stem uit te brengen binnen de verschillende categorieën, waarvan ‘Beste Vlees Restaurant’ er één is. 
Het restaurant, The Roast Room, bestaat uit twee delen; de Rotisserie en de BAR. De rotisserie is een fine dining restaurant op de eerste verdieping en de BAR is een brasserie-style restaurant op de begane grond. Op de begane grond bevindt zich de open keuken met Australische Beech-ovens, de broiler, de houtskoolgrill, de rotissoire en de eigen slagerij van de Roastroom. In de slagerij hangen grote delen vlees die afkomstig zijn van The Roast Room’s huisslager, Slagerijen Kaldenberg. Ter ere van The Roast Room heeft Slagerijen Kaldenberg twee kalfspistolas van Peter’s Farm, met Beter Leven ster, opgehangen na de officiële bekendmaking. Onderschrift foto: vlnr Eric van der Grind (Verkoop specialist vlees Slagerijen Kaldenberg, Michiel Deenik (The Roast Room), Joop Kaldenberg (Directeur Kaldenberg Slagerijen)  en Tonnie Geerling (International Accountmanager Peter’s Farm).

« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen