Peter’s Farm Presentatie voor My market in Athene

05-12-2017

Meer dan 130 slagers, filiaalmanagers, managers en directie hebben begin december een uitgebreide Peter’s Farm presentatie gekregen. In het luxe Amphitheatre van Athene werden de aanwezigen door Dirk Baars (Account Manager Peter's Farm) en Maurice Aalbers (Marketing & Communicatie Manager Peter's Farm) geïnformeerd over Peter’s Farm. Chef-kok en tevens oud-slager Cees Goettsch gaf een uitgebreide kalfsvleesdemonstratie. De aanwezige Griekse slagers konden zijn uitleg en een kijkje in “de keuken” erg waarderen. 

Namens My market gaven de General Director de heer Christoforos en de managers de heer Archolekas en Kailas een kort praatje. Dr. Verginis en Kostas Stamatelos van onze Griekse agent Eurofood lichtte de samenwerking met My market toe. Doormiddel van het overhandigen van het officiële Peter’s Farm schildje werd My market ook officieel Peter’s Farm Partner! Na afloop konden de aanwezigen genieten van een uitgebreid Peter’s Farm Kalfsvleesbuffet.

Sinds september Peter’s Farm Kalfsvlees te koop bij My market in Griekenland. In de filialen in Athene en omstreken liggen op dit moment 3 verschillende Peter’s Farm kalfsvleesproducten in de toonbank. De winkels zijn aangekleed met Peter’s Farm posters, vitrinekaartjes en standaards met speciaal voor My market ontwikkelde flyers met informatie over Peter’s Farm.

Klik hier voor de My market website.


« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

De 5 uitgangspunten van Peter's Farm

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen