Familie Van den Pol

Putten
40

Bij ons is het traditionele beeld omgedraaid: mijn man is ‘ingetrouwd’ in de Peter’s Farm die ik met mijn vader Geurt heb. Geurt houdt al sinds 1960 kalveren en voor mij stond altijd al vast dat ik iets met dieren wilde. Dat heeft geleid tot deze vader-dochter maatschap.

Vader, dochter en echtgenoot

Het prettige van Peter’s Farm is de ondersteuning die we krijgen. Elke week komt een vertegenwoordiger langs om met ons het management van de kalveren door te spreken. Zo weet je dat je met de juiste dingen bezig bent. Of we nog plannen voor de toekomst hebben? Niet spectaculair. Wij willen graag op dezelfde voet door boeren. We hebben niet zoveel met de expansiedrift van de Nederlandse agribusiness. Het hoeft niet almaar groter voor ons.

De kern van Peter’s Farm is de combinatie van gerichte persoonlijke aandacht voor de kalveren en hoogwaardige technologische support. Dat laatste is nog niet zo makkelijk om onder de knie te krijgen. Als boer heb je daarvoor niet geleerd. Daarom ben ik zo blij met mijn man Jan. Hij voert alle technische werkzaamheden uit op het bedrijf. Hij mag dan ingetrouwd zijn, inmiddels is hij net zo enthousiast over Peter’s Farm als wij. 

  • Geurt en Daniëlle van den Pol
  • Gevestigd in Putten, Gelderland
  • Drie kinderen
  • Een Peter’s Farm sinds 1998
  • Bijzonderheden: Vader Geurt is al in 1960 begonnen met kalveren. 
  • Hobby’s: Daniëlle: paarden en dressuur; Jan: endurance crossen; Geurt: autocross en vroeger zeilen

« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen