Familie Van de Kamp

Putten
40

Wij zijn een echte boerenfamilie, gehecht aan de vrijheid die het boerenbestaan ons biedt. Het is een voorrecht om altijd thuis te zijn en de kinderen op te zien groeien. Sinds 2015 is onze zoon Wouter jr. in het bedrijf gekomen. We hebben in 1998 bewust gekozen voor een Peter’s Farm, omdat het het dichtst bij de melkveehouderij staat. Je loopt tussen de kalveren en bent continu alert op hun welzijn. 

Speelkwartier voor de kalveren

De stal is één grote speel & ontspanningsruimte. De kalveren bevredigen hun zuigbehoefte aan de spenen, schuren langs borstels en rommelen lekker met skippyballen. ’s Avonds als het gaat schemeren houden ze ‘speelkwartier’. Dan lijkt het alsof ze de tent afbreken. Dat is puur genieten. 

De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd: een nieuwe stal, een tweede bedrijfswoning. Daardoor kan de jeugd het stokje straks moeiteloos overnemen met Peter’s Farm als constante factor. Het systeem is zo totaal ingesteld op het garanderen van een waardig bestaan voor de kalveren, daar krijgen wij allemaal energie van.  

  • Wouter, Hennie en Wouter jr. van de Kamp
  • Gevestigd in Putten, Gelderland
  • Vier kinderen
  • Een Peter’s Farm sinds 1998
  • Bijzonderheden: Deze Peter’s Farm maakt gebruik van een houtkachel; zonnecollectoren staan op het verlanglijstje. 

« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen