Familie Pluim

Garderen
80

Mijn vader en ik zijn vanaf 1997 in een paar stappen overgegaan naar een Peter’s Farm. Zo hoor je kalveren te houden, vonden wij. Ze krijgen veel vrijheid. Als ze een frisse neus willen halen, dan lopen ze gewoon naar een deur waar de buitenlucht direct binnenkomt. Vanaf 2009 trekken we de kar zelf. En onderschat de bijdrage van de kinderen niet. Vooral onze zoons vinden het prachtig als ze kunnen helpen bij het lossen van de kalveren. 

Kamperen en kalveren kijken

Wij hebben sinds 2012 een boerencamping bij onze Peter’s Farm - De Kalverhoeve www.dekalverhoeve.nl - met 22 plaatsen. Veel mensen hebben geen idee hoe kalveren gehouden worden, zeker niet op een Peter’s Farm. Ook de milieumaatregelen die we hebben doorgevoerd leiden vaak tot verwonderde reacties. Zonnecollectoren op het dak, een houtpalletkachel waarmee we het water voor de melk verwarmen. Zo komt het boerenbedrijf opeens in een ander daglicht te staan! Onze zoons en ikzelf zitten op voetbal. Onze dochter rijdt pony en mijn vrouw rijdt paard.

  • Arie en Heidi Pluim
  • Gevestigd in Garderen, Gelderland
  • Drie kinderen
  • Een Peter’s Farm sinds 1997
  • Bijzonderheden: Hebben ook een boerencamping:
    De Kalverhoeve

« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen