Familie Kleijer

Nunspeet
40

Kees is op zijn 17e gaan werken voor een veevoederbedrijf en heeft altijd als hobby kalveren gehouden. Peter’s Farm was het concept waarbij al zijn eigen ideeën over het houden van kalveren op hun plek vielen. Wij zijn eerste generatie, maar de tweede generatie loopt zich al warm. Onze tweede zoon Renco helpt onder andere bij de opstart van de kalveren.

Zuinig zijn op de wereld die je achterlaat

Wij willen graag Peter’s Farm visie op dierenwelzijn uitdragen. Daarmee geven we aan dat we ons verantwoordelijk voelen voor de wereld om ons heen. Noem het rentmeesterschap, zuinig zijn op de schepping die je achterlaat. We hebben veel open dagen georganiseerd. Ik schat dat we tot nu toe zo’n 3.000 mensen over de vloer hebben gehad. Daaronder ook hoog bezoek. Sjeiks uit het Midden-Oosten en oud-landbouwminister Piet Veerman zijn bij ons binnen geweest.

Persoonlijk vind ik dat het beroep van boer onderschat wordt. Als je ziet met hoeveel regelgeving wij te maken hebben, dan ben je soms meer boekhouder dan boer. Regelmatig worden controles uitgevoerd op alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Het dierenwelzijnsonderzoek door de Universiteit van Wageningen heeft op ons bedrijf plaatsgevonden. Waar we trots op zijn is de installatie die we hebben ontwikkeld voor het scheiden van kalvermest. Dat draagt bij aan een duurzame kalverhouderij. Hopelijk kunnen op termijn meer Peter’s Farm boerderijen profiteren van deze vernieuwing. Het maakt Peter’s Farm alleen maar sterker.

  • Kees en Gerda Kleijer
  • Gevestigd in Nunspeet, Gelderland
  • Vier kinderen
  • Een Peter’s Farm sinds (1996)
  • Bijzonderheden: Hebben allerlei bijzondere gasten ontvangen, van Japanse dierenartsen tot sjeiks uit het Midden-Oosten en toenmalig landbouwminister Piet Veerman
  • Hobby’s: We delen een voorliefde voor paarden met onze dochter, fanfare en Egerländer Band, zingen, barbecueën en ondernemen

« Terug
Kootwijkerbroek
40

Familie Hazeleger

Vaassen
43, 60-65

Familie Gerritsen

Markelo
75

Familie Veltkamp

Vaassen
40

Familie Hakkenberg

Heeswijk-Dinther
35

Familie Van der Valk

Nunspeet
40

Familie Kleijer

Sambeek
80

Familie Derks

Someren
70

Familie Schakel

Dodewaard
60-80

Familie Van Garderen

Everdingen
40

Familie Van Dijk

Ruinen
40

Familie Prins

Sint-Isidorushoeve
60, 70, 75, 80

Familie Mensink

Otterlo
40

Familie Jansen

Ternaard
60

Familie Poelstra

Nunspeet
40

Familie Pap

Stroe
40, 80

Familie Van Putten

Rijssen
40

Familie Stegeman

Hollandscheveld
77

Familie Karssies

Garderen
80

Familie Pluim

Emst
40

Familie Mulder

Uddel
40-45

Familie Berkelaar

Wierden
40, 80

Familie Dekker

Lunteren
40, 70

Familie Siebelink

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen