Familie Derks

Sambeek
80

Wij zijn een Peter’s Farm en dat dragen we met trots uit. We hebben al ontelbare open dagen gehouden. Daarnaast is ons bedrijf onderdeel van een toeristische route van de VVV Boxmeer. We hebben een bord aan de weg staan met ‘Boer Toer’. Ook staan we als “Kijkje in de stal” vermeld op de Beter Leven website van de Nederlandse Dierenbescherming. 

De deur staat altijd open

Belangstellenden kunnen het hele jaar door een kijkje nemen in de stal. Ik geef ze graag een rondleiding en vertel alles over het diervriendelijke Peter’s Farm systeem. De reacties zijn vrijwel altijd positief. Dat doet ons goed. Men kan ter plekke de Peter’s Farm kwaliteit ook proeven. We verkopen aan huis typische Brabantse worstenbroodjes met Peter’s Farm Kalfsgehakt. Een puur Sambeek’s product! 

Wij geloven sterk in het naar buiten brengen van waar we als Peter’s Farm mee bezig zijn. Met hoeveel zorg we omgaan met de kalveren. Dat wekt vertrouwen in de maatschappij. Wij zijn een van de drie Peter’s Farm houderijen waar een webcam in de stal hangt.

Als het werk het toe laat pakken we graag de fiets. De omgeving van Boxmeer is geweldig om te fietsen. Het is een uniek stukje Nederland. De uiterwaarden zijn schitterend, zeker tijdens de bloesemperiode.  

  • Thieu en Doreth Derks
  • Gevestigd in Sambeek, Noord-Brabant
  • Vier kinderen
  • Een Peter’s Farm sinds 1997
  • Voor informtie verkoop worstenbroodjes bel: 06 25 19 59 54
  • Bijzonderheden: Zijn onderdeel van een Boer Toer 

« Terug

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk hierboven onze film

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen