Veau cuisson Basse T°, Burattina fumée, Tomates caviar, radicchio, noisettes du piémont

Ingrediënten

  • 400 g kalfshaas
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 gerookte burattina
  • 1 chioggia biet
  • sushi azijn
  • 4 kerstomaatjes
  • 4 gele kaviaartomaatjes
  • 1⁄2 krop radicchio
  • 100 g geroosterde Piemontese hazelnoten
  • 1 knoflookteen
  • 4 basilicumblaadjes
  • poedersuiker
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfshaas
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Pel de kerstomaatjes en leg ze op een schaaltje. Besprenkel met olie, basilicum, knoflook, poedersuiker, peper en zout en zet ze 1 uur in een oven van 90°C. Kruid de kalfshaas met peper en zout en bak rondom bruin. Vacumeer met de rozemarijn en gaar 50 minuten op 62°C. Haal uit de zak en snijd in plakken.

Snijd de chioggia in dunnen plakken en marineer in de sushi azijn. Snijd de kaas in gelijke plakken als het vlees. Snijd de radicchio in dunne repen en blancheer ze even. Kruid met olie, peper en zout. Schik op de borden zoals op de foto en sprenkel er een beetje Piemontese hazelnootolie over.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen