Tartaar van kalfsvlees met komkommerstructuren en luchtige tonijnmayonaise

Voor de tartaar

  • 100 g kalfsvlees
  • 15 g mayonaise
  • 10 g Dijonmosterd
  • worcestershiresaus
  • peper

Voor de tonijnmayonaise

  • 150 g gegaarde tonijn
  • 150 g mayonaise zelfgemaakt
  • 200 g geslagen room op yoghurtdikte
  • peper
  • zout
  • 100 g eierdooier
  • maïsolie
  • Luycks mosterd

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvlees
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Haal het vlees twee keer door de molen en breng op smaak met de mayonaise, mosterd, worcestershiresaus, peper en zout. Schep in een spuitzak en maak er een vorm van zoals op de foto. Maak in de blender een mayonaise. Maak de mayonaise volgens de regels van de kunst.

Schik de structuren van komkommer op de borden met de dungesneden radijs gemarineerd in olijfolie, sushi-azijn, limoensap en zout. Schik er de tonijnmayonaise bij in de vorm van een druppel.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen