Tartaar van kalf met gerookte haring en winterpeen

Ingrediënten

  • 400 g Kalfsmuis
  • 100 g gerookte haring
  • olijfolie
  • 1 winterpeen
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 sneetje licht volkorenbrood
  • 6 g korianderbloempjes
  • 4 g rode klaverzuring

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
Kalfsmuis
***
undefined
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd het kalfsvlees en de haring in fijne blokjes, meng met elkaar en breng op smaak met olijfolie, zout en peper. Snijd het brood zonder korst in fijne brunoise, frituur goudbruin en laat goed uitlekken. Schil de winterpeen, snijd in dunne plakjes en steek uit. Schil de bleekselderij en snijd in dunne plakjes.

Dresseer de tartaar op het bord, bestrooi met de croutons en verdeel er de groenten over. Strooi er de bloemetjes en de klaverzuring op en maal er wat peper over.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen