Taartje van Italiaans kalfsgehakt en portobello met citroenspaghetti

Ingrediënten

  • 300 gr kalfsgehakt
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui gesnipperd
  • 1 eetl.
  • Gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 eieren
  • 2 beschuiten verkruimeld
  • 3 eetlepels ricotta
  • 2 takjes tijm
  • 4 portobello’s (grote platte champignons)

Voor de spaghetti:

  • 1 pak verse spaghetti
  • Sap en schil van 1 citroen
  • 75 gram olijfolie
  • 100 gram parmesan vers geraspt
  • 2 eetlepels verse basilicum grof gesneden
  • Zout peper

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
Edgar buhrs culinair
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de overige ingrediënten en vul hier de portobello’s mee. Besprenkel met olijfolie. Zet in een ovenvaste schaal en plaats in de oven. Gaar in ca 35 min op 175°C.

Pasta koken in ruimkokend water. Citroen sap en olijfolie op laag vuur verwarmen, niet koken. Parmesan toevoegen en flink roeren Saus aan pasta toevoegen, evt zout, peper toevoegen. Bestrooien met basilicum.

Verdeel de pasta over vier warme diepe borden. Plaats hier de gevulde portobello’s op.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen