Stevig gegrilde kalfslonghaas met horenso spinazie en soja-yuzusaus

Ingrediënten:

  • 2 st kalfslonghaas
  • 400 g horenso spinazie
  • 5 cl olijfolie uit Sicilië
  • 12 cl sojasaus
  • 12 cl yuzusap

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfslonghaas
***
undefined
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de sojasaus met het yuzusap en laat tot siroopdikte reduceren. Verwarm lichtjes een beetje olijfolie, meng er losjes de spinazie door en bak heel kort, zodat de groente krokant blijft. Kruid met peper en zout. Kruid het geportioneerde vlees en gril stevig.

Dresseer op het bord met de spinazie en de siroop .

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen