Roergebakken kalfsvleesreepjes

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsvleesreepjes
  • 1 savoiekool (ca. 1 pond)
  • 2 rode uien
  • 1 prei
  • 1 wortel
  • ½ bouillonblokje
  • olijfolie
  • ketjap
  • bloem

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de groenten fijn en de ui in dunne ringen. Bebloem eventueel de kalfsvleesreepjes (doe ze dan in een ruime zak, schep een beetje bloem erbij, blaas lucht in de zak, knoop de zak dicht en schudden).

Verwarm de olijfolie in een wok en bak de kalfsvleesreepjes rondom bruin. Voeg de fijngesneden groenten toe en roerbak. Beetje ketjap er over en voeg het bouillonblokje toe. Goed doorroeren. En in ongeveer 10 minuten is het gerecht klaar.

Lekker met witte rijst.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen