Roergebakken kalfsgehakt met rigatone pasta, en gewokte spinazie

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsgehakt
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 20 gram verse Italiaanse kruidenmix gehakt
  • zout naar smaak
  • peper uit de molen
  • 300 gram rigatone pasta
  • 400 gram spinazie
  • 2 eetlepels gedroogde tomaatjes gehakt
  • 100 gram parmesan geschaafd
  • 150 gram kleine trostomaatjes

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
Edgar Buhrs culinair
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met zout. Bak ondertussen in een grote koekenpan met matige temperatuur, het gehakt en roer het los. Voeg ui en knoflook toe en bak even door totdat het kalfsvlees een beetje krokant is. Breng op smaak met zout, peper en voeg de Italiaanse kruiden toe.

Giet de pasta af, voeg een beetje olijfolie en zout toe en houdt het warm. Wok de spinazie met olijfolie en uitje, voeg op het laatst de gedroogde tomaatjes toe.

Verdeel de pasta over 4 warme borden en doe hier de spinazie op. Lepel daar het kalfsgehakt overheen en garneer met geschaafde parmesan en kleine trostomaatjes.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen