Quasi carpaccio van kalfsbout

Ingrediënten:

  • 200 g kalfsbout
  • olijfolie uit Sicilië
  • aceto balsamico
  • 4 plakjes rammenas
  • 4 plakjes pasta van gember en ui
  • gekneusde peper
  • fijne rucola

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsbout
***
undefined
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd dunne plakken van de kalfsbout en leg strak in het midden van het bord. Meng de olijfolie met balsamico, kruid er het vlees mee en bestrooi rijkelijk met gekneusde peper.

Leg er een uiterst dun plakje rammenas met een pastaplakje op en werk af met de rucola.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen