Pikant kalfsgehakt

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsgehakt
  • 100 gram bacon
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 eetlepels tomatensap
  • 2 vleestomaten
  • 8 takjes peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels kaas, geraspt
  • iets Cajunkruiden
  • zout
  • 1 eetlepel bloem
  • tabasco
  • 100 gram kidneybonen
  • 4 taco’s

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de bacon in dunne reepjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd het tomatenvlees in blokjes. Hak de peterselie fijn. Pel de ui en knoflook en snijd deze fijn. Bak de bacon, ui en knoflook in olijfolie bruin.

Schep het gehakt erdoor en bak het bruin en maak het los met een vork. Zet het vuur laag en voeg tomatensap, tomatenstukjes en peterselie toe. Breng het geheel aan de kook. Bind met bloem en breng op smaak met Cajunkruiden, tabasco en zout. Voeg de kidneybonen toe en meng deze door het geheel.

Maak de taco’s in een voorverwarmde oven van 200° C in ca. 5 minuten warm. Verdeel het mengsel over de taco’s. Lekker met sla.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen