Op de BBQ: Toastje van peperkoek met kalfspaté, foie gras en witlofkonfijt

Ingrediënten

  • 1 stronk witlof
  • een scheutje appelazijn
  • 1 el fijne suiker
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 50 g kalfspaté
  • 50 g (verse) foie gras
  • bieslooksnippers of kerveltakjes

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfspaté
*
undefined
bbq tapas
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd het witlof fijn en stoof het in een beetje boter. Blus met appelazijn, bestrooi met suiker en laat karamelliseren. Snijd de foie gras en de kalfspaté in plakjes.

Gril de peperkoek, snijd hem in driehoekjes en beleg met de kalfspaté of de (kort gegrilde) foie gras. Serveer met witlofkonfijt en werk af met bieslook of kervel.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen