Op de BBQ: Kalfsspiesjes op Toscaanse wijze

Ingrediënten

  • ½ courgette
  • ½ aubergine
  • 200 gram kalfsbil
  • 4 kerstomaten
  • 1 deciliter olijfolie
  • Italiaanse kruidenmix
  • bamboeprikkers

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsbil
*
undefined
bbq tapas
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de courgette en de aubergine in julienne en werk ze op met wat olijfolie en zout. Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 bij 3 cm. Steek afwisselend een stukje vlees en een kerstomaatje op een prikkertje.

Meng de olie en de kruiden en strijk de spiesjes hiermee in. Bestrooi nog eens extra met de Italiaanse kruiden. Gril de spiesjes op een matig vuur. Doe de rauwe groenteslierten in een glaasje en steek er een vleesspiesje in.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen