Op de BBQ: Gegrilde kalfslever met veenbessen

Ingrediënten

  • 50 gram kalfslever
  • peper en zout
  • 20 gram veenbessen
  • 2 eetlepel suiker

Voedingswaarden

2
0 - 30 minuten
kalfslever
*
undefined
bbq tapas
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kruid de kalfslever met peper en zout en gril gaar. Doe de veenbessen met wat suiker en een weinig water in een steelpan en laat koken tot de bessen openbreken.

Snijd de kalfslever in stukjes, dresseer op een bordje of in een porseleinen lepel en nappeer met de veenbessen.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen