Op de BBQ: Cannelloni van kalfshaas, oude kaas en basilicum

Ingrediënten

  • 100 gram kalfshaas
  • verse basilicum
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 deciliter olijfolie
  • peper en zout
  • 100 gram oude kaas

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfshaas
*
undefined
bbq tapas
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd het kalfshaasje in de lengterichting in fijne plakjes. Bestrooi met gesnipperde basilicum en fijngesneden knoflook en overgiet met olijfolie. Kruid af. Laat het vlees een tweetal uur marineren. Dep het vlees droog en leg enkele plakjes overlappend op elkaar.

Snijd de kaas in stukken van 2 bij 2 bij 10 cm en leg ze samen met wat basilicumblaadjes dwars op de vleeslapjes. Rol het vlees op en sluit de uiteinden af met aluminiumfolie. Gril het vlees kort op een matig vuur. Snijd de cannelloni in stukken van ca. 4 cm.

Tip: Lekker met rucola, zongedroogde tomaat en risone (Griekse pasta).

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen