Noedels met kalfsvleesreepjes

Ingrediënten:

  • 4 stuks kalfsschnitzels
  • 300 gram rijstnoedels
  • 2 eetlepels rijstolie
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 rode peper
  • 2 eetlepel oestersaus
  • 4 takjes Koriander
  • stukje gember

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzels
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Haal een half uur voor bereiding het kalfsvlees uit de koeling en laat op temperatuur komen. Snijd de kalfsschnitzels op de draad in reepjes. Marineer de kalfsvleesreepjes in de olie en sojasaus. Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadlijsten en hak het fijn.

Schil de gember en snijd in kleine stukjes. Haal de blaadjes Koriander van de steeltjes. Hak eventueel fijn. Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Bereid ondertussen de noedels volgens instructie.

Bak de helft kalfsvleesreepjes om en om in circa 4 minuten bruin, haal het uit de pan en houd het warm. Bak de andere helft van de kalfsvleesreepjes zoals hiervoor omschreven. Doe alle reepjes in de pan en voeg de peper en gember toe en roerbak kort. Voeg net voor het serveren de oestersaus toe en roer de noedels erdoor. Proef of het op smaak is, eventueel extra oestersaus toevoegen. Garneer het met de Koriander en serveer direct.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een eind op weg?

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen