Mini kalfsburger Italiaans

Ingrediënten:

  • 4 mini kalfsburgers
  • 2 robuuste boeren boterhammen
  • 2 el pesto
  • 2 el stukjes mozzarella
  • 4 kleine pomodori secchi
  • 10 gram rucola

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsburgers
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Haal 30 minuten voor bereiding de kalfsburgers uit de koeling zodat het op kamertemperatuur kan komen. Steek met een kopje rondjes uit de boterhammen.

Verwarm een kleine koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Rooster de broodrondjes kort om en om in ca 30 seconden. Daarna een klein beetje olie toevoegen en bak de kalfsburgers om en om bruin en gaar in ca 5 minuten. Smeer de broodrondjes in met pesto, verdeel de rucola, schik de kalfsburgers erop en garneer met de mozzarella en pomodori secchi.

Meer over Peter's Farm?

Tip: kijk ook even bij onze veel gestelde vragen. Misschien helpen we daarmee al een op weg?

Bekijk onze brochure Bekijk onze leaflet

Uitgelicht

Bekijk hierboven onze film

Beter Leven

Betere Boer Rob Foks is er trots op dat hij onder het Beter Leven keurmerk zijn kalveren mag verzorgen. Daarnaast probeert hij zijn bedrijf ook steeds duurzamer te maken.

Bekijk het Beter Leven filmpje hierboven

Beleef zelf hoeveel ruimte en rust er is op een Peter's Farm.

  • De website van Peter's Farm gebruikt cookies
  • Deze melding verbergen